O blogu

HealthAlt je blog o kozmetici koji postoji od februara 2014. godine. Glavne teme tekstova su prirodna kozmetika i prirodne zamene za industrijske proizvode (eng. healthy alternatives), odakle dolazi i naziv samog bloga. Osim toga volim da pišem i o ishrani i da delim svoje omiljene recepte, koji su neretko takođe neka vrsta zdravije zamene za standardna jela. Na blogu postoji nekoliko stalnih rubrika i svaki tekst je svrstan u jednu ili više tih rubrika. Postoji i kategorija 'RAZNO' u kojoj se može pojaviti i recenzija nečega što nije kozmetika, poneki tekst o modi ili nakitu ili već nešto slično, a sve su to stvari koje me čine srećnom i koje želim da smestim na ovaj svoj kutak interneta.

NAPOMENA

Svi tekstovi na ovom blogu predstavljaju moje lično mišljenje i stav. Recenzije proizvoda su napisane jer iskreno smatram da je određeni proizvod kvalitetan i efikasan, zbog čega želim da ga preporučim. Ponekad se desi da od proizvođača ili uvoznika dobijem proizvode ili uzorke na testiranje, a takvi proizvodi su u recenzijama uvek jasno označeni. Sve fotografije i tekstovi na ovom blogu su moje vlasništvo i ne smeju se koristiti bez dozvole. Korišćenje sadržaja sa ovog bloga uz unete izmene nije dozvoljeno. Kopiranje delova teksta ili fotografija na druge blogove, sajtove ili portale je dozvoljeno isključivo uz navođenje izvora u vidu direktnog linka ka stranici sa koje je sadržaj preuzet. 

Kao autor ovog bloga, raspoložena sam za kontakt i saradnju sa kompanijama čiji je rad u skladu sa sadržajem i konceptom ovog bloga, prvenstveno ukoliko su u pitanju prirodni / organski kozmetički proizvodi. Ukoliko za neki tekst na ovom blogu budem primila novčanu kompenzaciju, to će biti jasno označeno. Pod time se podrazumeva da je brend sponzorisao moj rad na tekstu (testiranje proizvoda, fotografisanje i editovanje fotografija, pisanje i promocija teksta), a ne da sam ja plaćena da iznesem pozitivno mišljenje o njihovom proizvodu. Uvek ću biti potpuno transparentna prema čitaocima kada je u pitanju bilo koji oblik saradnje sa brendovima i kompanijama i nikada neću iskazivati stavove koji nisu iskreni i lično moji.

Linkovi označeni zvezdicom (*) su partnerski linkovi. To znači da ja dobijam malu proviziju kada neko kupi proizvod preko mog linka. Za kupca nema nikakve razlike u ceni kada kupuje preko partnerskog linka.